+385 95 8948362    skolanogometankarbanasi1910@gmail.com

Marijan Maruna

Voditelj škole nogometa

 

Pozicija: Trener pionira

Rođen: 6. kolovoza 1982.

Iskustvo: HNK Primorac, NK Zadar, NK Croatia Sesvete, NK Moslavina, NK Vinogradar

 

Magistar je kineziologije i vlasnik najviše UEFA-ine PRO licence. Voditelj je Škole nogometa NK Arbanasi od 2021. godine, a u klubu radi kao trener od 2010. godine. Kao igrač prošao je sve kategorije Nogometnog kluba Zadar, nakon čega ga je nogometni put odveo u Moslavinu i Croatiju iz Sesveta. Slijedi povratak u matični NK Zadar. Bio je najbolji strijelac Druge i Treće HNL, a sa Zadrom se iz Druge plasirao u Prvu HNL. Bogata igračka, a kasnije i trenerska karijera čini ga jednim od najkompetentnijih trenera za rad i organizaciju s mlađe dobnim kategorijama u Zadarskoj županiji, ali i u Hrvatskoj.

Damir Ivančić

Trener juniora

 

Pozicija: Trener juniora

Rođen: 13. listopada 1967.

Iskustvo: GNK Dinamo, NK Osijek, FC Paderborn, NK Dubrava, NK Studentski grad, NK Maksimir

 

Iskusni hrvatski trener s UEFA A trenerskom licencom, Iza sebe ima bogatu igračku karijeru. Prošao je Školu nogometa GNK Dinama gdje je trenirao sa Zvonimirom Bobanom, Robertom Prosinečkim i ostalima iz te generacije. Nogomet put odveo ga je u NK Osijek, nakon čega odlazi u njemački Paderborn. Ozljeda je usporila njegovu nogometnu karijeru, ali igrao je za niz zagrebačkih klubova u Drugoj i Trećoj HNL. Trenerski put započinje u Dubravi, zatim u Studentskom gradu te Maksimiru. Nakon toga dolazi u Zadar, točnije u Zadarnovu, a nakon toga i u Arbanase.

Hari Rančić

Trener kadeta 1

 

Pozicija: Trener kadeta 1

Rođen:

Iskustvo: NK Arbanasi, NK Zadar, HNK Primorac (B), NK SV. Mihovil, NK Debeljak, NK Bibinje, NK Arbanasi

 

Vlasnih UEFA-ine trenerske B licence. Iza njega je 22-ogodišnja uspječna igračka karijera. Igrao je za Arbanase, Zadar, Primorac, Posedarje i još 12 klubova u Zadarskoj županiji, te u jednom njemačkom četvrtoligašu. Kao trener radi već 16 godina, a vodio je Sv. Mihovil, Debeljak, Bibinje i Arbanase.

Marin Šokota

Trener kadeta 2 i vratara

 

Pozicija: Trener kadeta 2 i vratara

Rođen: 3. kolovoza 1977.

Iskustvo: Mladi reprezentativac Hrvatske (U-16, U-18)

 

Jedan je od trenera s najdužim stažem u Školi nogometa Arbanasi u kojoj radi od 2011. godine. Trener je svih vratara svih uzrasta u NK Arbanasima i trener kadeta 2. Bio je mladi hrvatski reprezentativac uzrasta U-16 i U-18 gdje je svlačionicu dijelio s Igorom Tudorom, Ivanom Lekom, Josipom Šimićem...Trenirao je i najboljeg hrvatskog vratara i reprezentativnu "jedinicu" Dominika Livakovića.

Michael Bajlo

Trener mlađih pionira 2 i pionira 2

 

Pozicija: Trener  mlađih pionira 2   i pionira 2

Rođen: 17. ožujka 1977.

Iskustvo: NK Arbanasi, NK Vir

 

Jedan od trenera s najdužim trenerskim stažem u Školi nogometa NK Arbanasi gdje radi i djeluje već dvanaest godina. Posjeduje C trenersku licencu. Tijekom aktivne igračke karijere igrao je za seniore Arbanasa i Vira. Uz posao trenera dvije momčadi ujedno je i tajnik kluba.

Karlo Tomljenović

Trener mlađih pionira 1

 

Pozicija: Trener mlađih pionira 1

Rođen:

Iskustvo: NK DINAMO, HNK Rijeka, NK Gospić 91

 

Od ove sezone trener u Školi nogometa NK Arbanasi nakon jedanaest godina rada u Školi nogometa NK Gospić 91. Iza sebe ima bogatu igračku karijeru. Kao kadet nastupao je za Dinamo, nakon čega igra za juniore, a kasnije i za seniore Rijeke.

Leonard Vukić

Trener tića 3

 

Pozicija: Trener tića 3

Rođen: 9. srpnja 1957.

Iskustvo: NK Omladinac, NK Zadar, NK NOŠK, NK Arbanasi

 

Dugogodišnja nogometna i nadasve uspješna karijera. Igrao je za Omladinac, Zadar i NOŠK. Bio je trener seniorske momčadi Arbanasa, a danas obnaša dužnost trenera C momčadi tića u Školi nogometa.

Danilo Paunović

Trener tića 1 i tića 2

 

Pozicija: Trener tića 1 i tića 2

Rođen: 17. kolovoza 1984.

Iskustvo: NK Zadar, NK Pag, NK Metalac Osijek, HNK Primorac (B), NK Novalja, NK Raštane, NK Velebit, NK Lokomotiva Zagreb, NK Ogulin, FC Eisenach, NK Arbanasi

 

Trener mlađih uzrasta u Školi nogometa Nk Arbanasi već devet godina. Iza sebe ima bogatu igračku karijeru. Igrao je za Zadar, Pag, Metalac Osijek, Primorac (B), Novalju, Raštane, Velebit, Lokomotiva Zagreb, Ogulin, Eisenach i Arbanasima nakon čega se posvetio trenerskoj karijeri u Arbanasima.

Josip Petani

Trener papalina 2015A, 2015B i 2015C

 

Pozicija: Trener papalina 2015 A, 2015 B i 2015 C

Rođen: 4. siječnja 1993.

Iskustvo: NK Dalmatinac Crno, DNK Talent Split, NK zadar, NK Zara, NK Arbanasi

 

Magistar je kineziologije i nogometni trener s UEFA-inom B licencom.Kao igrač prošao je Školu nogometa u NK Arbanasimai Dalmatincu iz Crnog. Odigrao je i dvije seniorske sezone u Dalmatincu iz Crnog. Trenersku karijeru započeo je u Talentu iz Splita, nastavio u Zadru i Zari, a od 2022. godine trener je u Školi nogometa NK Arbanasi.

Andrija Ročak

Trener papalina 2016.

 

Pozicija: Trener papalina 2016.

Rođen: 13. svibnja 1996.

Iskustvo: GNK Dinamo, Trešnjevka

 

Magistar kineziologije Sveučilišta u Zagrebu, usmjerenje nogomet. Volontirao je kao analitičar mlađih kategorija u GNK Dinamu. Uz to bio je i trener u Školi nogometa Trešnjevka.

Josip Dadić

Trener predškolaca/vrtić

 

Pozicija: Trener predškolaca/vrtić

Rođen: 20. srpnja 1997.

Iskustvo: NK Zadar, NK Arbanasi

 

Odgajatelj je po struci što ukazuje na njegovu kompetentnost u radu s djecom. Radio je u Dječjoj sportskoj školi Loptica dugih 15 godina. Već pet godina je u Školi nogometa NK Arbanasi, a aktivno nastupa za momčad veterana Arbanasa. Svoje prve igračke korake napravio je u Školi nogometa NK Zadar kroz različite uzraste. U seniorskom uzrastu nastupa je za NK Arbanase i još nekoliko županijskih klubova.

Siniša Paunović

Glavni ekonom

 

Pozicija: Glavni ekonom

Rođen: 1. veljače 1953.

Iskustvo: NK Arbanasi

 

Profesor kineziologije s dugogodišnjim iskustvom u trenerskom poslu. U Školi nogometa NK Arbanasi radio je od 2000. godine kao trener, nakon čega preuzima poziciju glavnog ekonoma. U mladosti se bavio gotovo svim sportovima, a istaknut ćemo da je bio kadetski prvak Hrvatske u gimnastici i odbojkaš OK Zadra.