+385 95 8948362    skolanogometankarbanasi1910@gmail.com

Pioniri i mlađi pioniri Arbanasa odigrali su utakmice 33. kola Prve Dalmatinske nogometne lige. Slavili su "crveno-crni" u oba dvoboja koji su posljednji put ove sezone odigrani pred svojim navijačima. I priredili im veselje s dvije pobjede koje su ostvarili protiv vršnjaka Dugopolja. Ostalo je još samo posljednje, 34. kolo, u kojem Arbanasi gostuju kod splitskog Hajduka.

Pioniri Arbanasa slavili su protiv Dugopolja

Pioniri Arbanasa su u 33. kolu na Višnjiku ugostili Dugopolje i pobijedili ih rezultatom 2:1. "Crveno-crnima" je bilo "dovoljno" prvo poluvrijeme u kojem su u potpunosti nadigrali goste i dva pogotka praktički odveli utakmicu u sigurne vode. Donato Perinović je u 7. minuti svojim pogotkom otključao vrata Dugopolja. Igrala se 29. minuta kada je Ivan Božić zabio za 2:0. U nastavku utakmice Arbanasi su se malo opustili pa je Karlo Marin u 46. minuti smanjio zaostatak svoje momčadi. Međutim, do kraja nije bilo iznenađenja, domaćin je sigurnom igrom stigao do zaslužene pobjede i vrijedna tri boda.

Sastav pionira: Jurjević, Mataija, Galešić, Perović, Ročak, Božić, Vrkić, Radić, Perinović, P. Bugarija, Čirjak. Još su igrali: A. Bugarija, Perko. Trener: : Marijan Maruna.

Mlađi pioniri Arbanasa bili su uvjerljivi protiv Dugopolja

Mlađi pioniri su bili još uvjerljiviji od svojih malo starijih kolega. Na Višnjiku su uvjerljivom pobjedom od 3:0 ispratili goste prema Dugopolju. Josip Gladović je svoj prvi pogodak zabio u 29. minuti. Tri minute kasnije ponovno je Gladović poslao vratara Dugopolja da vadi loptu iz svoje mreže. Točku na "i" uvjerljive pobjede stavio je Mauro Mikšić u 53. minuti i odveo Arbanase do uvjerljivog slavlja od 3:0. Mlađi pioniri i pioniri zaslužuju čestitke na izvedbi i pobjedama, kao i njihovi treneri Marijan Maruna i Karlo Tomljenović.

Sastav mlađih pionira: Palameta, Vuković, Džaja, Laća, Veršić, Aunedi, Čulina, Rogić, Mikšić, Borović, Gladović. Još su igrali: Lemezina, Matošević, Ostojić. Trener: :Karlo Tomljenović.

Rezultati MŽNL

Papaline:

NOŠK - Arbanasi II 0:3

Tići:

HV Posedarje - Arbanasi 0:4

Arbanasi II - Sabunjar 3:5

Mlađi pioniri:

Zara - Arbanasi II (Podgradina) 4:2

Pioniri:

Gospić 91 - Arbanasi II 1:2

Kadeti:

Arbanasi II - Sabunjar 7:1