+385 95 8948362    skolanogometankarbanasi1910@gmail.com

Druga momčad papalina Arbanasa pod vodstvom trenera Josipa Petanija sudjelovala je na nogometnom turniru "Novalja cup 2024". I to vrlo uspješno s obzirom da su u konkurenciji 20 momčadi osvojili 3. mjesto i brončano odličje. Uz to najbolji golman turnira dolazi iz redova Arbanasa, a riječ je o talentiranom Viti Miočiću. Čestitke mladim nogometašima Arbanasa kao i njihovom treneru.

Papaline Arbanasa II s osvojenim peharom i s medaljama oko vrata

"Crveno-crni su vrlo uspješno prošli kroz grupnu fazu. Unatoč porazu na otvaranju od prve momčadi Solina, uvjerljivi su bili u dvobojima sa ZET-om i Jadranom (D). U osmini finala također su dominantno svladali Lošinj, a u četvrtfinalu nakon raspucavanja s bijele točke i Zapruđe. Polufinale je donijelo neizvjestan susret sa Solinom II u kojem su minimalno poraženi. U dvoboju za 3. mjesto nisu dozvolili iznenađenje, uvjerljivo su svladali Jadran (D) i osvojili brončano odličje.

Rezultati, grupna faza: Arbanasi II - Solin 1 0:3, Arbanasi II - ZET Zg 3:2, Arbanasi II - Jadran (D) II 7:0. Osmina finala: Arbanasi II - Lošinj 3:0, Četvrtfinale: Arbanasi II - Zapruđe Zg 4:3 (1:1). Polufinale: Arbanasi II - Solin II 0:1. Za 3. mjesto: Arbanasi II - Jadran (D) 3:1.

Sastav Arbanasa: Vito Miočić, Gabrijel Erstić, Duje Erstić, Noel Polak, Tin Škoda, Karlo Grubić, Teo Bajlo, Jakov Sarka, Niko Hegeduš, Luka Župan. Trener: : Josip Petani. Najbolji vratar turnira: Vito Miočić.

Vito Miočić najbolji je vratar turnira u Novalji