+385 95 8948362    skolanogometankarbanasi1910@gmail.com

Mladi nogometaši Arbanasa ostvarili su polovičan uspjeh u 31. kolu Prve Dalmatinske nogometne lige. Mlađi pioniri su na Višnjiku uvjerljivo svladali vršnjake Solina rezultatom 5:2, dok su pioniri posrnuli protiv istog suparnika izgubivši 3:0.

Uvjerljiva pobjeda mlađih pionira Arbanasa protiv Solina (foto: Nenad Opačić)

Mlađi pioniri Arbanasa bili su vrlo raspoloženi protiv Solina što ih je dovelo do uvjerljive pobjede 5:2. "Crveno-crne" u vodstvo dovodi Vid Veršić u 4. minuti susreta.Stipe Čulina u 15. minuti prednost Arbanasa podiže na 2:0. Solin smanjuje u 25. minuti golom Luke Miličevića, a Mihovil Lela u 30. zabija ponovno za dva zgoditka prednosti. Anton Ivančić strijelac je drugog pogotka za Solin u 35. minuti. Mauro Mikšić u 50. I Stipe Čulina u 53. minuti zabijaju za konačnih i uvjerljivih 5:2. Zaslužena pobjeda mlađih pionira Arbanasa za koju zaslužuju pohvale kao i njihov trener Karlo Tomljenović.

Sastav mlađih pionira: Palameta, Vuković, Džaja, Laća, Veršić, Aunedi, Čulina, Vedrić, Rogić, Kvartuč, Mikšić. Još su igrali: Lela, Pavić, Borović, Matošević. Trener: : Karlo Tomljenović.

Pioniri Arbanasa Solinu su morali priznati premoć (foto: Nenad Opačić)

Pioniri Arbanasa iza sebe nemaju uspješan vikend. Protiv vršnjaka iz Solina poraženi su na svom travnjaku rezultatom 0:3. Jednostavno "crveno-crni" nisu imali svoj dan. Gosti su pokazali više želje i htijenja što im je u konačnici donijelo uvjerljivu pobjedu. Raritet je da je sva tri pogotka za momčad Solina postigao Bepo Čurković. Prvi put je pogodio u 15. minuti, drugi put u 28., a točku na "i" pobjede svoje momčadi stavio je u 65. Čestitke Bepu na "hat-tricku", a pionirima Arbanasa želimo da u sljedećem kolu na gostovanju kod Splita pobjedom ponište ovaj posrtaj.

Sastav pionira: Jurišić, Galešić, Perović, Mamić, Ročak, Radić, Mataija, Perinović, Pedišić, Živković, Tomašković. Još su igrali: Jurjević,P. Bugarija, A. Bugarija, Fabijan, Čirjak. Trener: : Marijan Maruna.

Rezultati MŽNL

Papaline:

Sv. Mihovil - Arbanasi II 2:1

Tići:

Arbanasi - Polaca 10:0

Zrmanja - Arbanasi 0:1

Arbanasi II - Pag 0:3

Mlađi pioniri:

Arbanasi II (Podgradina) - Bibinje 2:3

Pioniri:

Arbanasi II - HV Posedarje 1:1