+385 95 8948362    skolanogometankarbanasi1910@gmail.com

U 27. kolu Prve Dalmatinske nogometne lige pioniri i mlađi pioniri Arbanasa nisu uspjeli na svom travnjaku zabilježiti pobjede. Pioniri su od lidera Neretve poraženi rezultatom 2:5, dok su mlađi pioniri uspjeli osvojiti jedan bod u neizvjesnom dvoboju protiv istog suparnika. Priliku za "iskupljenje" obje momčadi imat će u sljedećem kolu kada gostuju u Dubrovniku protiv ondašnjeg GOŠK-a.

Pioniri Arbanasa hrabro su odigrali protiv Neretve

Nakon izjednačene igre u prvom dijelu Arbanasi su mogli i do vodstva. Ipak, Neretva je na Višnjiku povela golom Noe Tadića koji je u ovom dvoboju bio trostruki strijelac čime je pokazao svoj veliki talent. I drugi gol Opuzenaca djelo je istog igrača i to u 53. minuti. Ista minuta donijela je i prvi gol "crveno-crnih" kada je poentirao Toni Živković. Tri minute kasnije Arbanasi su se u potpunosti vratili u igru kada je Donato Perinović izjednačio na 2:2. Nažalost nakon toga pogađali su samo Neretvini igrači. Treći put u strijelce se upisao Noa Tadić (61'), a po jedan pogodak dodali su Luka Ilić (66') i Nikola Vegar (68').

Sastav pionira: Jurišić, Božić, Galešić, Tomašković, Perović, Mamić, Vrkić, Mataija, Perinović, Pedišić, Živković. Još su igrali: Jurjević, Bugarija, Ostojić, Perko. Trener: : Marijan Maruna.

Malo je nedostajalo mlađim pionirima Arbanasa da utrže sva tri boda

Mlađi pioniri su ipak bili malo uspješniji od svojih starijih kolega i uspjeli su doći do vrijednog boda. Izabranici Karla Tomljenovića odigrali su čvrstu utakmicu i malo je nedostajalo da dođu do punog plijena. U prvom poluvremenu čak su imali i lagamu dominaciju što su uspjeli i materijalizirati. Crveno-crne je u vodstvo doveo Mauro Mikšić u 39. minuti utakmice. To vodstvo Arbanasi su imali sve do 59. minute kada je Mihovil Popović pogodio za konačnih 1:1.

Sastav mlađih pionira: Palameta, Vuković, Džaja, Veršić, Čulina, Vedrić, Rogić, Kvartuč, Lela, Mikšić, Gladović. Još su igrali: Pavić, Borović, Matošević, Ostojić. Trener: Karlo Tomljenović.

Rezultati MŽNL

Papaline:

Arbanasi II - Dalmatinac (C) 3:3

Galovac - Arbanasi II 0:3

Tići:

Arbanasi - Velebit (B) 5:1

Arbanasi III - Abeceda 0:13

Pioniri:

Arbanasi II - Arbanasi III (Podgradina ) 3:1

Gospić - Arbanasi III (Podgradina) 5:0

Bibinje - Arbanasi II 0:2