+385 95 8948362    skolanogometankarbanasi1910@gmail.com

Mlađi pioniri i pioniri Arbanasa nastupili su na nogometnom turniru "Cataleya cup 2014". Obje momčadi grupnu fazu završile su na drugom mjestu i plasirale se u četvrtfinale. Pioniri su u četvrtfinalu poraženi od Posušja. U regularnom dijelu dvoboja nije bilo pobjednika da bi nakon izvođenja jedanaesteraca u daljnji tijek natjecanja prošlo Posušje. Mlađi pioniri su nakon grupne faze naletjeli na AFC Podgoricu koja ih je minimalno svladala. Čestitke za prikazano na turniru zaslužuju svi igrači i njihovi treneri.

Pioniri Arbanasa u dvoboju s Hrvatskim dragovoljcem

Pioniri su u turnir krenuli minimalnim porazom od Hrvatskog dragovoljca. Međutim, već u sljedećoj utakmici uvjerljivo su svladali drugu momčad Trnja, da bi grupnu fazu zaključili slavljem protiv Zare. U napetom četvrtfinalu nije bilo pobjednika u regularnom dijelu koje je završilo 0:0. U raspucavanju s kreča Posušje je bilo uspješnije čime su zaslužili plasman u polufinale.

Rezultati pionira, grupna faza: Arbanasi - Hrvatski dragovoljac 0:1, Arbanasi - Trnje II 5:1, Arbanasi - Zara 1:0. Četvrtfinale: Arbanasi - Posušje 9:10 (0:0).

Sastav pionira: Toni Jurišić, Pavle Jurjević, Ivan Radić, Matej Galešić, Matej Tomašković, Diego Perović, Šime Ročak, Antonio Mataija, Donato Perinović, Toni Živković, Antonio Bugarija, Matej Čirjak, Janko Perica, Andrija Kapitanović. Trener: Damir Ivančić.

Pioniri i mlađi pioniri Arbanasa nisu razočarali na Cataleya cupu

Mlađi pioniri su grupnu fazu otvorili uvjerljivom pobjedom nad Vrbovcem. Uslijedio je remi protiv Posušja da bi natjecanje u grupi završili pobjedom nad Jarunom. U četvrtfinalu su se sučelili s AFC Podgoricom. Nažalost po "crveno-crne" mladi Crnogorci su jednim pogotkom riješili pitanje pobjednika i plasirali se u polufinale.

Rezultati mlađih pionira, grupna faza: Arbanasi - Vrbovec 4:0, Arbanasi - Posušje 1:1, Arbanasi - Jarun 2:1. Četvrtfinale: Arbanasi - AFC Podgorica 0:1.

Sastav mlađih pionira: Roko Palameta, Lovre Vuković, Luka Džaja, Mate Laća, Vid Veršić, Ivan Aunedi, Vice Vedrić, Niko Rogić, Mauro Kvartuč, Josip Gladović. Trener: Karlo Tomljenović.