+385 95 8948362    skolanogometankarbanasi1910@gmail.com

U 24. kolu Prve Dalmatinske nogometne lige pioniri i mlađi pioniri Arbanasa doživjeli su poraze u Kaštel Starom. Domaćin Jadran ovoga puta je bio uspješniji i "crveno-crni" su im morali čestitati na tome. Pioniri su poraženi rezultatom 2:0. dok su mlađi pioniri bili puno bliži bodovima s obzirom da su poraženi rezultatom 2:1. Priliku za novu žetvu bodova u ovome rangu mladi nogometaši Arbanasa imat će 6. travnja kada na svom travnjaku dočekuju Adriatic.

Pioniri Arbanasa poraženi su od Jadrana KS

U Kaštel Starom pioniri Jadrana poveli su vrlo rano. Već u 7. minuti dvoboja Roko Elez je načeo mrežu gostiju iz Krševanovog grada. Igrala se 26. minuta kada je Ivano Perković povisio da 2:0 i već tada je bilo jasno da će bodovi najvjerojatnije pripasti Jadranu. Istini za volju Arbanasi su se trgli u nastavku utakmice i stvorili nekoliko izglednih prilika, ali mrežu Kaštelana nisu uspjeli zatresti. Zaslužena pobjeda domaćina.

Sastav pionira: Jurišić, Radić, Galešić, Tomašković, Perović, Mamić, Ročak, Vrkić, Mataija, Perinović, Živković. Još su igrali: Jurjević, Pedišić, Perko, Fabijan, Žuvić. Trener: Marijan Maruna.

Mlađi pioniri vraćaju se iz Kaštel Starog bez bodova

Mlađi pioniri također nisu imali sreće u Kaštel Starom. Ilija Karabatić je u 39. minuti doveo domaćine u vodstvo. U 56. minuti David Olujić je povisio prednost Kaštelana na 2:0. Malu nadu "crveno-crnima" vratio je Mauro Kvartuč dvije minute kasnije. Međutim, Arbanasi nisu do kraja utakmice uspjeli postići zgoditak koji bi im donio barem jedan bod. Jadran je bio bolji točno za taj jedan zgoditak i zasluženo je odnio pobjedu

Sastav mlađih pionira: Palameta, Vuković, Džaja, Laća, Veršić, Aunedi, Čulina, Rogić, Kvartuč, Mikšić, Gladović. Još su igrali: Vedrić, Lela, Pavić, Borović, Lemezina, Matošević, Ostojić. Trener: Karlo Tomljenović.