+385 95 8948362    skolanogometankarbanasi1910@gmail.com

Proteklog vikenda odigrano je 19. kolo Prve Dalmatinske nogometne lige. Mlađi pioniri i pioniri Arbanasa gostovali su u Sinju gdje su u obje utakmice doživjeli minimalne poraze. Pioniri su od Junaka poraženi rezultatom 1:0, dok su mlađi pioniri izgubili rezultatom 2:1. Prethodno su obje momčadi na otvaranju proljetnog dijela prvenstva u utakmicama 18. kola u Zadru dočekali Zmaj iz Makarske. Izabranici Marijana Marune ni u tom dvoboju nisu imali sreće, također su minimalno poraženi rezultatom 0:1. Mlađi pioniri su na svom travnjaku ipak uspjeli osvojiti jedan bod. Odigrali su 1:1 protiv Makarana.

Mlađi pioniri Arbanasa osvojili su bod protiv Makarana

Mlađi pioniri su u 18. dočekali Zmaj (M) i odigrali neriješeno 1:1. U 55. minuti za goste iz Makarske pogodio je Ivano Šošić. Samo dvije minute kasnije Josip Gladović je svojim pogotkom stvari vratio na početak.

U dvoboju 19. kolo mlađi pioniri Arbanasa doživjeli su minimalan poraz u Sinju. Mauro Kvartuč je u 28. minuti doveo "crveno-crne" u vodstvo i sve se činilo da ide "na mlin" Arbanasa. Međutim, nije bilo tako. Najprije je Luka Botica u 42. minuti izjednačio rezultat, da bi Tino Koprčina svojim pogotkom u 50. Junaku donio sva tri boda. U obje utakmice Arbanasi su imali priliku povećati svoje vodstvo na 2:0, ali momčad desetkovana ozljedama i bolesti ipak nije imala snage za tako nešto.

Mlađi pioniri: Palameta, Vuković, Džaja, Laća, Veršić, Aunedi, Vedrić, Kvartuč, Mikšić, Gladović. Još su igrali: Ostojić, Lela, Lemezina, Borović. Trener: Karlo Tomljenović.

Desetkovani pioniri Arbanasa poraženi su od Zmaja i Junaka

Pioniri Arbanasa nisu imali sreće u prošlome tjednu, doživjeli su dva nesretna minimalna poraza. Kao i mlađi pioniri imali su problema zbog ozljeda i bolesti pa nisu bili kompletni. Unatoč tome odigrali su dvije izjednačene utakmice u kojima je pobjeda mogla otići i na njihovu stranu. U Zadru su najprije poraženi od Zmaja (M) rezultatom 0:1. Strijelac pobjedonosnog pogotka za Makarane bio je Toni Agić u 36. minuti utakmice u kojoj je momčad Arbanasa imala nekoliko izrazitih prilika.

Četiri dana kasnije Arbanasi u gostovali u Sinju gdje su doživjeli identičan poraz, barem rezultatski. Roko Prelas je svojim pogotkom u 62. minuti utakmice donio tri vrijedna boda Junaku. Arbanasi nisu iskoristili svoje prigode i sportski su morali čestitati domaćinima na pobjedi.

Pioniri: Jurjević, Galešić, P. Bugarija, Tomašković, Perović, Radić, Ročak, Vrkić, Perinović, Živković, Mataija. Još su igrali: Jurišić, A. Bugarija, Glavić, Pedišić, Perko. Trener: Marijan Maruna.